Helyi szakértelem

Globális tapasztalatok

Telefon: +36 (30) 536 7270

English

A Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda egy tranzakciós ügyvédi iroda.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda üzemelteti az ügyvédekre vonatkozó mindenkori jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://www.bpugyvedikamara.hu/ honlapon találhatóak.

Az Iroda folyamatosan arra törekszik, hogy ügyfelei igényeinek a lehető legteljesebb mértékben megfeleljen. Ennek köszönhetően hosszú múltra visszatekintő szakmai együttműködést sikerült kiépíteni olyan kereskedelmi bankokkal, üzleti vállalkozásokkal, gazdasági társaságokkal és más intézményekkel, amelyek gyakorlati tapasztalatot és olykor a hagyományostól eltérő innovatív megoldásokat várnak a képviseletükben eljáró ügyvédi irodáktól.

Az Iroda jogászai több mint húsz éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek vezető magyarországi pénzügyi intézmények és pénzügyi, valamint szakmai befektetők részére nyújtott jogi tanácsadásban, széleskörű jártasságot szerezve a magyar és nemzetközi jog különböző területein. Tapasztalataink lehetővé tették az igényelhető szolgáltatások körének és minőségének folyamatos növelését egyedi struktúrák kialakítása, és a releváns ügyfél igényeihez mérten kialakított jogi stratégia kialakítása terén.

Az Iroda profiljába az utóbbi évek fejleményeként – a polgári, társasági és kereskedelmi jog hagyományos területei mellett – nagymértékben beépültek határon átnyúló és magyar jogon alapuló finanszírozási, projektfinanszírozási, restrukturálási, ingatlan és M&A tranzakciók is, támaszkodva jogászaink speciális ismereteire és számos sikeres megbízás teljesítésével bizonyított tapasztalataira.

ugyvedi-iroda-3

ugyvedi-iroda-2

ugyvedi-iroda-1