Helyi szakértelem

Globális tapasztalatok

Telefon: +36 (30) 536 7270

English

Budapesti irodánk az V. kerületi Falk Miksa utca antik galériákkal szegélyezett szakaszában, egy 100 éves, Fodor Gyula által tervezett épületben található.

A központi helyen, Budapest tradicionális üzleti- és jogásznegyedében található irodát a legmodernebb informatikai háttérrel láttuk el az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatás magas színvonalának biztosítása érdekében. Ami a legfontosabb: jogászaink munkáját gyakorlott és elkötelezett tranzakciós asszisztensi és titkársági stáb támogatja, igényes munkájuk már több jelentős tranzakció lebonyolítása során nélkülözhetetlennek bizonyult. Az Iroda ügyfeleinek nyújtott szolgáltatás hatékonyságát és zavartalanságát biztosítják az Irodában található tárgyaló termek, a különböző kommunikációs eszközök.

Az Iroda elhelyezkedése lehetővé teszi a Parlament, a Budapesti Ügyvédi Kamara, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Legfelsőbb Bíróság és a Fővárosi Bíróság megközelítését két percen belül. Az iroda céljára szolgáló polgári lakás belső környezete teljes körben felújításra került az eredeti patina és ragyogás visszaállítása érdekében.