Helyi szakértelem

Globális tapasztalatok

Telefon: +36 (30) 536 7270

English

dr. Horváth S. Attila

Dr. Horváth S. Attila 1968. május 8-án született Kalocsán. 1992-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd MA végzettséget szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen európai tanulmányokból és LL.M. fokozatot a London School of Economics and Political Science-ben. Több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a bank- és pénzügyek, projektfinanszírozás, vállalatfinanszírozás, cégfelvásárlás és – egyesülés, valamint a nemzetközi jog és befektetési ügyletek terén.

Dr. Horváth S. Attila jelentős tapasztalatot szerzett európai és nemzetközi jogi, befektetési, kereskedelmi jogi és közvetlen külföldi befektetési ügyletekben végzett tanácsadásban. Ezt követően 1998-ban egy nemzetközi ügyvédi irodához csatlakozott, önállóságát megőrizve társult ügyvédként, ahol hat éven keresztül tevékenyen részt vett az iroda bank- és pénzügyi gyakorlatának kialakításában és fejlesztésében.

Dr. Horváth S. Attila közel 6 évet töltött el Londonban és munkanyelv szinten használja az angol nyelvet képviselet ellátása kapcsán mind az okiratszerkesztés mind az ügyfél tárgyalások vezetése terén.

dr. Horváth István

Dr. Horváth István 1965. április 27-én született Budapesten. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett 1989-ben summa cum laude minősítéssel. 1989 óta gyakorló jogász és diplomája megszerzését követően biztosítási és ingatlanforgalmazási szakjogász végzettséget is szerzett.

A fő működési területei a peres eljárások, büntetőjog, kártérítési jog, biztosítási jog és egyéb polgári jogi területek.

Dr. Horváth István 1999-től fegyelmi tanácstag a Budapesti Ügyvédi Kamarában, majd 2002-től fegyelmi megbízott és a Budapesti Ügyvédi Kamara elnökségi tagja, aki többek között felelős az ügyvédi képviselet kamarai minőségbiztosítási elveinek fejlesztéséért is.

Dr. Horváth István jelentős tapasztalattal rendelkezik határon átnyúló jogi ügyletek lebonyolításában és folyékonyan beszél angolul.

dr. Subasicz Éva

Dr. Subasicz Éva 1968. december 28-án született Békéscsabán. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerezte meg alapdiplomáját 1994-ben, ahol politológus végzettséget is szerzett. 1997 óta gyakorló ügyvéd és büntető jogi valamint gazdasági jogi szakjogász végzettséget is szerzett.

Dr. Subasicz Éva ismert köz- és magánjogi peres jogász, aki gyakran kap megbízást a közszféra szereplőitől, és számos esetben nyújtott hatékony tanácsot a társasági és polgári jog különböző területein.

Dr. Subasicz Éva a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének egyik ügyvéd titkára és rendszeresen részt vesz különböző magyarországi oktatási, felsőoktatási és pro bono kezdeményezésekben.

Dr. Subasicz Éva folyékonyan beszél angolul és németül.