Az alábbi adatkezelési tájékoztató vonatkozik a Dr. Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda honlapjára (www.ash-law.hu), Ügyfélkapujára, a HSA-Info szolgáltatásra és az Iroda egyéb online információs szolgáltatásaira.

Célunk a honlapunk látogatása, valamint az Ügyfélkapu, a HSA-Info szolgáltatás és az Iroda egyéb online szolgáltatásai igénybevétele során tudomásunkra hozott személyes információk védelme. A honlapunk, az Ügyfélkapu, a HSA-Info szolgáltatás használatával illetve a regisztrációval Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatunk feltételeit.

A rendelkezésünkre bocsátott információk és felhasználásuk

Regisztráció

Az Ügyfélkapu, a HSA-Info szolgáltatás vagy más előfizetéses, illetve a honlapunkon található ügyfeleinknek szóló információs szolgáltatás előzetes regisztráció útján vehető igénybe. A regisztráció során megadott személyes információk a HSA-Info szolgáltatásainak nyújtása, a szolgáltatást igénybe vevők személyazonosságának megállapítása, számláinak fenntartása és az Ügyfélkapun a hozzáférés biztosítása érdekében szükséges.

Mint a HSA-Info regisztrált felhasználója, az alábbi szolgáltatásokhoz juthat hozzá:

  • az Ön érdeklődési területébe eső jogi és gazdasági hírek
  • a Horváth és Társai Ügyvédi Társulás szolgáltatásaira vonatkozó információk és hírek, amelyek az Ön érdeklődési területével, munkájával, munkáltatójával, működési területével és működésének vagy székhelyének országával kapcsolatosak, mint például a folyamatban lévő oktatási programjainkról szóló tájékoztatás.

Mint az Ügyfélkapu regisztrált felhasználója, az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:

  • a HSA-Info szolgáltatás archív anyagai
  • az Ön munkájával, munkáltatójával, működési területével és országával kapcsolatos információs anyagok
  • az Ön számára hasznos egyéb információk és anyagok
  • amennyiben Ön egy elfogadott privilegizált felhasználó vagy jelenlegi kiemelt ügyfél, a Dr. Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda adott projektjével vagy tranzakciójával kapcsolatos adatszobához hozzáférés.

Felhasználóinkkal e-mail vagy telefon útján tartjuk a kapcsolatot. Amennyiben Ön ügyfelünk, vagy kapcsolattartó valamely ügyfél cégnél és az Ön értesítési címe rendelkezésünkre áll, posta vagy e-mail útján a HSA-Info szolgáltatás keretében egyes információkat eljuttathatunk az Ön részére.

Amennyiben Ön regisztrál a HSA-Info szolgáltatásra vagy az Ügyfélkapura, akkor az Ön által rendelkezésünkre bocsátott információkat nem adjuk tovább és nem osztjuk meg harmadik személyekkel. Azonban adott esetben harmadik személyeket veszünk igénybe kutatások lefolytatása, szolgáltatások biztosítása, a honlap karbantartása során.

A regisztrációval az Ön személyes adatai bekerülnek az adatbázisunkba, amelyhez hozzáférése van a munkatársainknak, illetve a Horváth és Társai Ügyvédi Társulás tagjainak.

Más honlapok

A honlapunk linkeket tartalmaz olyan honlapokhoz, amelyek nem állnak a Dr. Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda ellenőrzése alatt és ezért az adatvédelmi gyakorlatunk szabályai nem vonatkoznak rájuk. Ezen oldalak működtetői adatokat gyűjthetnek Öntől, amelynek a kezelése során, az adott esetben a mi adatvédelmi gyakorlatunktól eltérően járhatnak el.

Belépés és információ letöltése

Ön bármikor visszamondhatja a HSA-Info szolgáltatás vagy az Ügyfélkapu szolgáltatásait, mely esetben nem kap több HSA-Info-hoz kapcsolódó e-mailt és nem lesz hozzáférése a HSA-Info szolgáltatáshoz és az Ügyfélkapuhoz.

A kilépés az alábbi módon történik: küldjön egy e-mailt a weboldal adminisztrátorához, az alábbi e-mail címre: office@ash-law.hu

Kérése kézhezvételét követő hat munkanapon belül a kilépése megtörténik. Ez idő alatt a HSA-Info és az Ügyfélkapu igénybe vételéhez kapcsolódóan tárolt személyes információkat töröljük az adatbázisunkból.

Megszüntetés

A Dr. Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy önálló mérlegelési jogkörében eljárva és az Ön külön értesítése és indoklás nélkül megszüntesse az Ön hozzáférését a honlap, vagy a HSA-Info illetve az Ügyfélkapu bármely vagy valamennyi részéhez. Az Ön Ügyfélkapun keresztüli hozzáférését legalább havonta felülvizsgáljuk és megszüntetjük, amennyiben Ön már nem kiemelt vagy aktív ügyfele az Irodánknak.

Biztonság

Megtettük a megfelelő technikai lépéseket az Önök személyes információinak védelme és az illetéktelen személyek hozzáférésének megakadályozása érdekében. Az információkat egy biztonságos szerveren, lehetőség szerint titkosítva tároljuk. A Dr. Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda rendszereinek biztonsága és védelme érdekében biztonsági szabályainkat és feltételeinket rendszeresen felülvizsgáljuk.

Kapcsolatfelvétel a Dr. Horváth S. Attila Ügyvédi Irodával

Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos bármely kérdéssel kérnénk, forduljon irodavezetőnkhöz:

office@ash-law.hu
+36 70 732 1785

Az adatvédelmi szabályzatunk megváltoztatásának jogát fenntartjuk.