Dr Horváth István

Dr Horváth István2019-01-30T15:15:00+00:00

Dr. Horváth István 1965. április 27-én született Budapesten. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett 1989-ben summa cum laude minősítéssel. 1989 óta gyakorló jogász és diplomája megszerzését követően biztosítási és ingatlanforgalmazási szakjogász végzettséget is szerzett.

A fő működési területei a peres eljárások, büntetőjog, kártérítési jog, biztosítási jog és egyéb polgári jogi területek.

Dr. Horváth István 1999-től fegyelmi tanácstag a Budapesti Ügyvédi Kamarában, majd 2002-től fegyelmi megbízott és a Budapesti Ügyvédi Kamara elnökségi tagja, aki többek között felelős az ügyvédi képviselet kamarai minőségbiztosítási elveinek fejlesztéséért is.

Dr. Horváth István jelentős tapasztalattal rendelkezik határon átnyúló jogi ügyletek lebonyolításában és folyékonyan beszél angolul.

Dr Horváth S. Attila

DR HORVÁTH S. ATTILA

Több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a bank- és pénzügyek, projektfinanszírozás, vállalatfinanszírozás, cégfelvásárlás és – egyesülés, valamint a nemzetközi jog és befektetési ügyletek terén.

Dr Subasicz Éva

DR SUBASICZ ÉVA

Dr. Subasicz Éva ismert köz- és magánjogi peres jogász, aki gyakran kap megbízást a közszféra szereplőitől, és számos esetben nyújtott hatékony tanácsot társasági és polgári jogi ügyekben. Folyékonyan beszél németül és angolul.

Dr Horváth István

DR HORVÁTH ISTVÁN

A fő működési területei a peres eljárások, büntetőjog, kártérítési jog, biztosítási jog és egyéb polgári jogi területek. Jelentős tapasztalattal rendelkezik határon átnyúló jogi ügyletek lebonyolításában és folyékonyan beszél angolul.