Dr Horváth S. AttilaDr. Horváth S. Attila 1968. május 8-án született Kalocsán. 1992-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd később MA végzettséget szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen európai tanulmányokból és LL.M. fokozatot a London School of Economics and Political Science nappali tagozatán (1998). Több mint huszonöt éves gyakorlattal rendelkezik a bank- és pénzügyek, projektfinanszírozás, vállalatfinanszírozás, cégfelvásárlás és – egyesülés, valamint a nemzetközi jog és befektetési ügyletek terén.

Dr. Horváth S. Attila jelentős tapasztalatot szerzett európai és nemzetközi jogi, befektetési, kereskedelmi jogi és közvetlen külföldi befektetési ügyletekben végzett tanácsadásban. Ezt követően 1998-ban egy nemzetközi ügyvédi irodához csatlakozott, önállóságát megőrizve társult ügyvédként, ahol hat éven keresztül tevékenyen részt vett az iroda bank- és pénzügyi gyakorlatának kialakításában és fejlesztésében.

Dr. Horváth S. Attila számos évet dolgozott Londonban alkalmazott jogászként és munkanyelv szinten használja az angol nyelvet képviselet ellátása kapcsán mind az okiratszerkesztés mind az ügyfél tárgyalások vezetése terén.

Dr. Horváth S. Attila szakmai publikációi mellett számos egyetemi (ELTE JTKI, Corvinus Egyetem) és szakmai programban vett részt meghívott előadóként magyar és angol nyelven. 2019 óta saját angol nyelvű kurzust vezet a Corvinus Egyetemen (Pénzügy Tanszék – MSC in Finance, Financial Law).

Közvetlen kapcsolat: +36 (30) 536- 7270.

1051 Budapest, Arany János utca 7 2/19.

Dr Horváth S. Attila

DR HORVÁTH S. ATTILA

Több mint huszonöt éves tapasztalattal rendelkezik a bank- és pénzügyek, projektfinanszírozás, vállalatfinanszírozás, cégfelvásárlás és – egyesülés, valamint a nemzetközi jog és befektetési ügyletek terén. Folyamatosan oktat kapcsolódó témákban.

Dr Subasicz Éva

DR SUBASICZ ÉVA

Dr. Subasicz Éva ismert köz- és magánjogi peres jogász, aki gyakran kapott megbízást magánszemélyektől, a közszféra szereplőitől, illetve cégektől. Számos esetben nyújtott hatékony jogi képviseletet házastársi és élettársi közös vagyon megosztási, polgári és családjogi ügyekben.

Dr Horváth István

DR HORVÁTH ISTVÁN

A fő működési területei a peres eljárások, büntetőjog, kártérítési jog, biztosítási jog és egyéb polgári jogi területek. Jelentős tanácsadási tapasztalattal rendelkezik külföldi és hazai befektetők jogi ügyleteinek lebonyolításában. Elismert Pro-Bono tevékenységet folytat évtizedek óta.