Dr Subasicz ÉvaDr. Subasicz Éva Magdolna 1968. december 28-án született Békéscsabán. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán kapta meg alapdiplomáját 1994-ben, ahol politológus végzettséget is szerzett. 1997 óta gyakorló ügyvéd és ezen idő alatt Gazdasági büntető jogi, Családjogi és Gyermekjogi szakjogász végzettségeket is szerzett.

Dr. Subasicz Éva Magdolna ismert köz- és magánjogi peres jogász. Ügyfelei között magánemberek mellett számos társaság és a közszféra szereplői is megtalálhatóak. Szenior kollégánk számos esetben nyújtott hatékony és magas színvonalú jogi képviseletet a társasági és polgári jog különböző területein és több jogterületet is érintő komplex jogi kérdésekben. Specialitása a házastársi és élettársi közös vagyon megosztási, polgári és családjogi ügyekben ellátott képviselet.

Dr. Subasicz Éva Magdolna a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének tagja, számos ügyvédi kitüntetés birtokosa (pl. Eötvös Díj) és rendszeresen részt vesz meghívott előadóként vagy jogi szakértőként különböző magyarországi oktatási, felsőoktatási és pro bono kezdeményezésekben.

Közvetlen elérhetőség: + 36 (30) 925 4982 vagy +36 (1) 354 1606.

1061 Budapest, Andrássy út 7. I/5.

Dr Horváth S. Attila

DR HORVÁTH S. ATTILA

Több mint huszonöt éves tapasztalattal rendelkezik a bank- és pénzügyek, projektfinanszírozás, vállalatfinanszírozás, cégfelvásárlás és – egyesülés, valamint a nemzetközi jog és befektetési ügyletek terén. Folyamatosan oktat kapcsolódó témákban.

Dr Subasicz Éva

DR SUBASICZ ÉVA

Dr. Subasicz Éva ismert köz- és magánjogi peres jogász, aki gyakran kapott megbízást magánszemélyektől, a közszféra szereplőitől, illetve cégektől. Számos esetben nyújtott hatékony jogi képviseletet házastársi és élettársi közös vagyon megosztási, polgári és családjogi ügyekben.

Dr Horváth István

DR HORVÁTH ISTVÁN

A fő működési területei a peres eljárások, büntetőjog, kártérítési jog, biztosítási jog és egyéb polgári jogi területek. Jelentős tanácsadási tapasztalattal rendelkezik külföldi és hazai befektetők jogi ügyleteinek lebonyolításában. Elismert Pro-Bono tevékenységet folytat évtizedek óta.