Dr Subasicz ÉvaDr. Subasicz Éva Magdolna 1968. december 28-án született Békéscsabán. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán kapta meg alapdiplomáját 1994-ben, ahol politológus végzettséget is szerzett. 1997 óta gyakorló ügyvéd és ezen idő alatt Gazdasági büntető jogi, Családjogi és Gyermekjogi szakjogász végzettségeket is szerzett.

Dr. Subasicz Éva Magdolna ismert köz- és magánjogi peres jogász. Ügyfelei között magánemberek mellett számos társaság és a közszféra szereplői is megtalálhatóak. Szenior kollégánk számos esetben nyújtott hatékony és magas színvonalú tanácsot a társasági és polgári jog különböző területein és több jogterületet is érintő komplex jogi kérdésekben.

Dr. Subasicz Éva Magdolna a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének tagja, számos ügyvédi kitüntetés birtokosa (pl. Eötvös Díj) és rendszeresen részt vesz meghívott előadóként vagy jogi szakértőként különböző magyarországi oktatási, felsőoktatási és pro bono kezdeményezésekben.

Dr. Subasicz Éva Magdolna folyékonyan beszél angolul és németül.

Közvetlen elérhetőség: + 36 (30) 925 4982 vagy +36 (1) 354 1606.

1061 Budapest, Andrássy út 7. I/5.

Dr Horváth S. Attila

DR HORVÁTH S. ATTILA

Több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a bank- és pénzügyek, projektfinanszírozás, vállalatfinanszírozás, cégfelvásárlás és – egyesülés, valamint a nemzetközi jog és befektetési ügyletek terén.

Dr Subasicz Éva

DR SUBASICZ ÉVA

Dr. Subasicz Éva ismert köz- és magánjogi peres jogász, aki gyakran kap megbízást a közszféra szereplőitől, és számos esetben nyújtott hatékony tanácsot társasági és polgári jogi ügyekben. Folyékonyan beszél németül és angolul.

Dr Horváth István

DR HORVÁTH ISTVÁN

A fő működési területei a peres eljárások, büntetőjog, kártérítési jog, biztosítási jog és egyéb polgári jogi területek. Jelentős tapasztalattal rendelkezik határon átnyúló jogi ügyletek lebonyolításában és folyékonyan beszél angolul.