Dr Subasicz Éva

Dr Subasicz Éva2019-01-30T15:25:47+00:00

Dr Subasicz ÉvaDr. Subasicz Éva 1968. december 28-án született Békéscsabán. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerezte meg alapdiplomáját 1994-ben, ahol politológus végzettséget is szerzett. 1997 óta gyakorló ügyvéd és büntető jogi valamint gazdasági jogi szakjogász végzettséget is szerzett.

Dr. Subasicz Éva ismert köz- és magánjogi peres jogász, aki gyakran kap megbízást a közszféra szereplőitől, és számos esetben nyújtott hatékony tanácsot a társasági és polgári jog különböző területein.

Dr. Subasicz Éva a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének egyik ügyvéd titkára és rendszeresen részt vesz különböző magyarországi oktatási, felsőoktatási és pro bono kezdeményezésekben.

Dr. Subasicz Éva folyékonyan beszél angolul és németül.

Dr Horváth S. Attila

DR HORVÁTH S. ATTILA

Több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a bank- és pénzügyek, projektfinanszírozás, vállalatfinanszírozás, cégfelvásárlás és – egyesülés, valamint a nemzetközi jog és befektetési ügyletek terén.

Dr Subasicz Éva

DR SUBASICZ ÉVA

Dr. Subasicz Éva ismert köz- és magánjogi peres jogász, aki gyakran kap megbízást a közszféra szereplőitől, és számos esetben nyújtott hatékony tanácsot társasági és polgári jogi ügyekben. Folyékonyan beszél németül és angolul.

Dr Horváth István

DR HORVÁTH ISTVÁN

A fő működési területei a peres eljárások, büntetőjog, kártérítési jog, biztosítási jog és egyéb polgári jogi területek. Jelentős tapasztalattal rendelkezik határon átnyúló jogi ügyletek lebonyolításában és folyékonyan beszél angolul.