Örömmel jelentjük, hogy a neves ügyvédminősítő a Chambers and Partners – mint 2004 óta minden évben – az idei évben is külön kiemelve ajánlotta az Irodánkat a Bankjog és Finanszírozás kategóriában. A globális szolgáltatásokat nyújtó irodákra vonatkozó nemzetközi elemzés (Chambers Global) 2009-es kiadásában a következő megjegyzést fűzte az ajánláshoz:

„Horváth S. Attila, az elsődlegesen hitelezői képviseletet ellátó Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a szindikált hitelezés területén; de praxisában nap mint nap ellát képviseletet projektfinanszírozási, akvizíciós finanszírozási, ingatlan finanszírozási és más hitelezési ügyletekben is. Ügyfelei véleménye szerint „az általa nyújtott kiváló szolgáltatások esetében minőséget kapunk a pénzért, nemcsak a  jogi, hanem az üzleti kockázatokat is érti és kitűnően kezeli”.

Irodánk nagyon büszke az ügyfeleink és kollégáink bizalmára és mindent megteszünk a jövőben is azért, hogy a neves hazai és nemzetközi ügyvédi irodák mezőnyében szakszerű és korrekt módon képviselhessük ügyfeleinket.

http://www.chambersandpartners.com/editorial.aspx? ssid=30094#per_204041