Örömmel jelentjük, hogy a neves ügyvédminősítő a Chambers and Partners – mint 2004 óta minden évben – az idei évben is külön kiemelve ajánlotta az Irodánkat a Finanszírozás & Bankjog kategóriában. A globális ajánlást követően ezúttal az Európa jelentés 2009-es kiadásában a következő megjegyzést fűzte az ajánláshoz:

„Horváth S. Attila, az elsődlegesen hitelezői képviseletet ellátó Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje speciális szakértelemmel rendelkezik a szindikált hitelezés területén; de praxisában nap mint nap ellát képviseletet projektfinanszírozási, akvizíciós finanszírozási, ingatlan finanszírozási és más hitelezési ügyletekben is. Ügyfelei véleménye szerint „az általa nyújtott kiváló szolgáltatások esetében minőséget kapunk a pénzünkért, ráadásul nemcsak a jogi, hanem az üzleti kockázatokat is kitűnően kezeli és elemzi”.

Irodánk nagyon büszke az ügyfeleink és kollégáink bizalmára és mindent megteszünk a jövőben is azért, hogy a neves hazai és nemzetközi ügyvédi irodák mezőnyében szakszerű és korrekt módon képviselhessük ügyfeleinket.