Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda hazai és nemzetközi tranzakciós tapasztalatait 2010 óta meghívott előadóként a Budapesti CORVINUS Egyetem méltán népszerű mesterképzésében immár hetedik évben is hasznosíthatják a hallgatók.

A Vállalatfinanszírozás és Pénzügyi Stratégia elnevezésű tárgyat (oktatási felelős: Dr. Csubák Tibor Krisztián, tantárgyfelelős: Dr. Virág Miklós) a Gazdálkodástudományi Kar Vállalkozásfejlesztés MSc képzése keretében vehetik fel a hallgatók.

Az előadó, dr. Horváth S. Attila, ügyvéd (LL.M LSE) által kezelt üzleti és jogi szekcióban félévenként kettő előadás és négy szeminárium foglalkozik a strukturált (projekt, akvizíciós és ingatlan) finanszírozási dokumentáció kialakításával és az új Polgári Törvénykönyv biztosítékokra/szerződésekre, valamint a vállalati hitelek vonatkozó változó gyakorlati és elméleti kérdéseivel.

A képzést, immár tizennegyedik alkalommal, egy gondosan kiválasztott esettanulmánnyal zárja az előadó: vezető ügyvédként nyolc magyar bank képviseletében, a nemzetközi elvek (London Rules és INSOL Principles) figyelembevétevel 2003-2007 között részt vállalt egy brit, magyar és amerikai vállalatcsoport vállalati és pénzügyi átszervezésében.

Regisztrált egyetemistáknak vagy egyedi engedéllyel