Örömmel jelentjük, hogy a neves ügyvédminősítő a Chambers and Partners – mint 2004 óta minden évben – az idei évben is külön kiemelve ajánlotta az Irodánkat a Bankjog és Finanszírozás kategóriában. A globális ügyvédi szolgáltatásokat nyújtó irodákat vizsgáló nemzetközi elemzés (Chambers Global) 2010-es kiadásában a következő megjegyzést fűzte az ajánláshoz:

A hét tagú specialista iroda alaperőssége a projektfinanszírozás és egyéb finanszírozási ügyletek. Az iroda ügyfele között előfordulnak külföldi befektetők éppúgy mint a magyar piacon aktív nagy bankok, köztük található kiemelve az MKB Bank, az Erste Bank, az InvestKredit Bank, a K&H Bank és az OTP Bank. Legutóbbi kiemelt tranzakcióban a tranzakciós részleg egy angol befektető képviseletét látta el egy 100 millió eurós hitel dokumentáció tárgyalásában és elkészítésében. Az általunk megkérdezettek kiemelik Horváth S. Attilát bankjogi és finanszírozási ügyletekkel kapcsolatos jelentős szakértelméért.

Irodánk nagyon büszke az ügyfeleink és kollégáink bizalmára és mindent megteszünk a jövőben is azért, hogy a határon átnyúló globális ügyvédi szolgáltatást nyújtó neves hazai és nemzetközi ügyvédi irodák mezőnyében szakszerű és korrekt módon képviselhessük ügyfeleinket.