A közismert független ügyvédi minősítő, a Chambers and Partners az idei 2009. évi Európa jelentésében Irodánkat ismét ajánlotta. Ezúttal az Európa jelentés szerint az eminens nemzetközi irodák mezőnyében a Restruktúrálási és Fizetésképtelenségi eljárások területen az alábbiak szerint emelte ki az Iroda munkáját:

„Horváth Attila és az általa vezetett ügyvédi iroda ezen jogi terület meghatározó és kulcs fontosságú szereplőjének tartható. Hosszú távú és erős kapcsolatokat épített ki az ügyfeleivel, valamint kiváló munkakapcsolatot tart fenn az illetékes hatóságokkal. Az egyik megkérdezett véleménye szerint: Magyarországon a fizetésképtelenségi és restruktúrálási területen messze a leghatékonyabb gyakorló ügyvéd.” Horváth S. Attila ügyvédi minősítése a rendelkezésre álló 6 kategóriából a legjobb, Band 1.

Irodánk nagyon büszke az ügyfeleink és kollégáink bizalmára és mindent megteszünk a jövőben is azért, hogy a neves hazai és nemzetközi ügyvédi irodák mezőnyében szakszerű és korrekt módon képviselhessük ügyfeleinket.

http://www.chambersandpartners.com/Editorial.aspx?ssid=32261